Traditional vinification with immediate separation of the skins from the must through pressing. Controlled temperature fermentation is then performed, followed by a period of resting on the lees as to make the wine rounder. Isobaric bottling is performed after filtration.
10-12° C.
Excellent as an aperitif and a good match for first and main courses based on fish.
Traditional vinification with immediate separation of the skins from the must through pressing. Controlled temperature fermentation is then performed, followed by a period of resting on the lees as to make the wine rounder. Isobaric bottling is performed after filtration.
10-12° C.
Excellent as an aperitif and a good match for first and main courses based on fish.
FEASR Fondo Europeo Agricolo per lo Sviluppo Rurale: L’Europa investe nelle zone rurali
La nostra azienda aderisce alla Misura 10.1.1 del PSR 2014-2020 della Regione Piemonte che finanzia la realizzazione delle tecniche di agricoltura integrata. La Misura 10.1.1 prevede il rispetto delle norme tecniche che regolamentano i trattamenti fitosanitari e le concimazioni dei nostri vigneti e terreni in conduzione. Programma di sviluppo rurale 2014-2020 Misura 10 - Pagamenti Agro-climatico Ambientali Sottomisura - 10.1.1 Produzione integrata Adesione alle tecniche di Produzione integrata