Traditional vinification with immediate separation of must from skins through a pneumatic press, temperature controlled
fermentation, permanence on the lees for three months with
pumping-over. Clarification through filtering and isobaric bottling.
10-12° C.
Excellent as an aperitif and with a variety of fish dishes.
Traditional vinification with immediate separation of must from skins through a pneumatic press, temperature controlled
fermentation, permanence on the lees for three months with
pumping-over. Clarification through filtering and isobaric bottling.
10-12° C.
Excellent as an aperitif and with a variety of fish dishes.
FEASR Fondo Europeo Agricolo per lo Sviluppo Rurale: L’Europa investe nelle zone rurali
La nostra azienda aderisce alla Misura 10.1.1 del PSR 2014-2020 della Regione Piemonte che finanzia la realizzazione delle tecniche di agricoltura integrata. La Misura 10.1.1 prevede il rispetto delle norme tecniche che regolamentano i trattamenti fitosanitari e le concimazioni dei nostri vigneti e terreni in conduzione. Programma di sviluppo rurale 2014-2020 Misura 10 - Pagamenti Agro-climatico Ambientali Sottomisura - 10.1.1 Produzione integrata Adesione alle tecniche di Produzione integrata